Huh hellettä!
Koriskausi on alkamassa ja jo kolmen viikon päästä on Tallink-turnaus Espoossa. Tapahtuma on viey MyClubiin, johon nimenhuudon toiminta siirtyy.
Jos toukokuisessa ilmoittautumistiedossa on korjattavaa, käy korjaamassa ilmoittautumista MyClubissa mahdollisimman pian ja viimeistään ke 8.8. Kisapassi maksaa 50€, joka maksetaan namikan tilille myöhemmin toimitettavien ohjeiden mukaan. Samin kyydit järjestellään hiukan lähempänä tapahtumaa.
Joukkueen toiminta käynnistyy koulun alkua seuraavalla viikolla, salivuoroja vielä säädetään. Palaveeraamme joukkueen asioista uusien valmentajien kanssa ensi viikon alussa ja laitan tarkempia tietoja syksyn kuvioista heti sen jälkeen.
Terveisin
Riikka-jojo

Meiltä tulee 2+2

Aatu

1+1

AJANKOHTAISTA KORIKSESTA

Hei!

Tässä kootusti ajankohtaisia korisasioita:

LIPPUJA SEAGULLSIEN PELIIN
Saimme ilmaiset liput 15:lle pelaajalle Seagullsien peliin ke 28.3. klo 18.30 Töölön Kisahallilla. Ilmoita sitovasti pääsetkö mukaan Nimenhuudossa viimeistään huomenna sunnuntaina 4.3. Ilmoita samalla tuleeko mukaan omakustanteisesti aikuisia. Sumpiltaan kyydit kun lähtijät ovat selvillä. Jos lähtijöitä olisi enemmän, saatetaan saada lisälippuja tai voidaan ostaa puuttuvat liput buffarahoista. Ilmoita myös, jos et pääse mukaan, niin tiedän, odottelenko vielä vastauksia vai vahvistanko määrän.

TURNAUKSEEN?
Kevään turnausilmoittautuminen käy kuumana ja olisi aika päättää halutaanko lähteä turnaukseen. Joihinkin turnauksiin on vielä pari viikkoa early bird -hintoja, jos ilmoittaudutaan ripeästi. Esim. Äitienpäiväviikonloppuna on namikaturnaus Tampereella ja vapun aikaan simabasket Järvenpäässä -toki muitakin löytyy.
Turnauksen kulut ovat noin 100€/joukkue + kisapassi pelaajille ja valmentajille (sekä yöpyessä huoltajille). Passin kustannus riippuu siitä yövytäänkö. Esim. Tampereella koulumajoituksessa kisapassi 80€/pelaaja, 55€/huoltaja (sis. Ateriat ja kuljetukset); Jäkessä 50€/pelaaja (sis ateriat ja kisadisko).
Toivoisin, että mietitte kaikki halukkuutta turnaukseen lähtöön ja ilmoittaisitte minulle whatsappin kautta, tekstarilla, sähköpostilla tai tavattaessa, mutta viimeistään 10.3. onko kiinnostusta a) turnauksiin ylipäätään b) turnaukseen, jossa yövytään (esim. namikaturnaus) c) turnaukseen, jossa ei yövytä (esim. simabasket

SARJAPELIEN JATKO
Alkusarjan viimeinen peliä LePyä vastaan on viikon päästä. Jatkosarjan pelit sovitaan heti alkusarjan pelien jälkeen ja laitan ne sitten heti Nimenhuutoon. Odotettavissa on pelejä hiukan tiheämmin kuin alkusarjassa ja yhteensä siis odotettavissa on neljä peliä lisää, joista oletettavasti kaksi koti- ja kaksi vieraspeliä.

Tekniikkaharjoitukset perjantaisin Klaukkalassa

Hei!

Lisäsin kalenteriin perjantaidin olevan tekniikkaharjoituksen. Kyseessä on Jartsan joukkueen (P06) harjoitukset, joihin myös meidän pelaajat ovat tervetulleita mukaan harjoittelemaan erityisesti henkilökohtaisia pallotaitoja.

Treeni on joka toinen viikko meidän oman harjoituksen kanssa päällekkäin, mutta laitoin kuitenkin kaikki tapahtumat meillekin tarjolle. Lähtökohtaisesti siis perjantaiharkkaan NYKiin joka toinen viikko, mutta jos joku pääsee/ehtii paremmin Klaukkalaan harjoituksiin niin sekin sopii.

Tekniikkaharjoitus on täysin vapaaehtoinen, mutta toki kannatettava. Sovitaan tarvittaessa kimppakyytejä!

Yt Riikka

Esa

Moi! Mattias oli tullut kipeäksi. Haluaisiko Aatu tulla huomenna pelaamaan? Esa

Aatu