Syksyllä 2017 toiminta pyörähtää käyntiin ja keväällä 2018 aloitettaneen sarjapelit.

Harjoitukset
TI 17.30-19 Rajamäki
LA 10-11.30 Nurmijärven kirkonkylä

Laji Koripallo
Kotipaikka Nurmijärvi
Jäseniä 25
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Riikka

Ohjelmassa sekajoukkueiden viisiottelu, lapset vs aikuiset peli, joukkueen kauden tsempparin palkitseminen sekä herkuttelua. Luvassa myös infoa kesän ja syksyn kuvioista.

Valmistelu:
1) Tarvittaisiin muutama henkilö hoitamaan tarjoilut, ajatuksena olisi ostaa esim. cafe Murusta pullat kaikille, keittää kahvit ja tarjota mehua tai limua sekä tuhota ylijääneet buffaherkut.
2) Joukkueen tsemppari olisi tarkoitus valita pelaajien toimesta. Tsemppari on pelaaja, joka luo hyvää fiilistä niin treeneissä kuin peleissäkin, yrittää aina parhaansa ja ottaa muut joukkuelaiset huomioon. Kerro pelaajalle nämä kriteerit ja kysy, kuka hänen mielestään on joukkueen tsemppari päättyvällä kaudella. Laita tieto sitten minulle mieluiten sähköpostilla. Äänestys on tietenkin suljettu, eli näitä ei julkisteta kenellekään muulle. Tieto tsempparivalinnasta viimeistään 15.5. (vaikka ette pääsisi paikalle, osallistukaa silti äänestykseen)
3) aikuisten joukkue pitäisi saada kasaan ja lisäksi tarvitaan tuomari.

Kun ilmoittaudut nimenhuudossa, laita lisäksi kommenttiin montako henkilöä (lapsia ja aikuisia) tulee paikalle ja keitä tulee pelaamaan aikuisten joukkueeseen. Jos perheestä löytyisi tarjoilujen hoitaja tai tuomari peliin, laita tietoa nimenhuutoon tai whatsappiin!

Luvassa siis rento parituntinen liikunnan ja herkkujen parissa, tervetuloa juhlimaan ensimmäistä kauttamme joukkueena!

Terveisin

Riikka

Kimmo

1 aikuinen ja 2 lasta. Voin pelata aikuisten joukkeessa tai olla tuomari. Jos pätevyys ei riitä edellisiin niin voin myös hoitaa tarjoiluja.

Joel ilmoittautui in

1+1. Voin pelata aikuisten joukkueessa. T. Pasi

Valmentaja
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.
Lue loput viestit

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö:

Riikka Leikola, joukkueen johtaja. 

 

87060 1497076106 display